Laat zien wie je bent
Tot en met 31 juli 2021

Laat zien wie je bent

Op allerlei manieren laat jij zien wie je bent

Door je kleding, muziek of Instagram foto’s. Iedereen doet dit net weer op een andere manier.

Wat kun je verwachten?

Door kleding, muziek of Instagram foto’s. Iedereen doet dit op een andere manier. Wat zegt jouw uiterlijk over jou? In het museum doe je inspiratie op bij What a Genderful World en Things that matter. Geïnspireerd door portretten en voorwerpen in het museum ga je zelf aan de slag met een digitale camera. Samen met je klasgenoten maak je een portret waarop je laat zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is.

• Voor wie: Praktijkonderwijs
  • Tijdsduur: 120 minuten
  • Vak:  (Wereld)burgerschap, beeldende vorming, maatschappijleer
  • Prijs: € 100,- per 15 leerlingen (incl. entree)

Aanbod op maat?

Heb je interesse in een specifieke tentoonstelling of thema? Of ben je geïnteresseerd in onze educatieve methode voor een groep docenten (in opleiding)?

Informeer naar de mogelijkheden voor een programma op maat via reserveren@tropenmuseum.nl of 088 - 0042 840 (maandag t/m vrijdag, 10.00 - 14.00 uur).