Tropenmuseum, educatie, basisonderwijs, zelfstandig groepsbezoek
Tot en met 1 september 2019

Groep 3 t/m 8 | Zelfstandig groepsbezoek

Ontdek zelfstandig met je klas het museum

Zelf met je klas, zonder specifiek onderwijsprogramma, het museum bezoeken. Maar wel met een introductie van een museumdocent? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door een museumdocent die kort iets vertelt over het museum, de geschiedenis en de collectie. Na deze inleiding ga je met een opdracht van school door het museum. Wil je het bezoek graag op een speelse manier doen? Maak dan gebruik van het Museumdobbelspel!

Let op, reserveer minimaal 2 weken vooraf: alleen dan kun je de voordelige onderwijsprijs boeken. Bij een zelfstandig bezoek zorgt de school zelf voor minimaal één begeleider op tien leerlingen.

• Voor wie: groep 3 t/m 8
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Prijs: €30,- per 30 leerlingen - optioneel Museum Dobbelspel
  • Prijs per schooljaar 2019-2020: € 50,- per 30 leerlingen (incl. entree)
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?