Onderwijs - PO - Tropenmuseum Tour
Tot en met 30 juli 2020

Groep 5 t/m 8 | Tropenmuseum Tour

Interactieve rondleiding & opdrachten

In het Tropenmuseum kun je allerlei spannende of bijzondere voorwerpen en wereldse verhalen ontdekken.

Wat kan je verwachten?

In de tour zit altijd een actieve opdracht. Geef bij boeking aan welk thema past bij jouw groep. Je kunt kiezen uit de volgende thema’s: geloof, feest, dieren, reizen of verhalen. Aansluiten op themaweek of project op school is in overleg ook mogelijk.

• Voor wie: Groep 5 t/m 8
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Thema: Geloof, feest, dieren, reizen, verhalen, versieren, culturele diversiteit, (wereld)burgerschap
  • Sluit aan bij:  IPC: De wijde wereld, Davinci: Samen op de wereld
  • Prijs:  € 45,- per 15 leerlingen (incl. entree) | vanaf schooljaar 2019-2020 € 50,- per 15 leerlingen (incl. entree)

"Culturen kwamen tot leven door mooie verhalen en voorwerpen. Erg leuk en leerzaam!"

Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?