Laat jouw verhaal zien
Tot en met 1 september 2019

Groep 6 t/m 8 | Laat jouw verhaal zien

Interactieve rondleiding aan de hand van persoonlijke voorwerpen & fotografieworkshop.Zet een eigen voorwerp in de spotlight en deel jouw verhaal.

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van jullie eigen meegebrachte voorwerpen bezoek je samen met de museumdocent de nieuwe tentoonstelling van het Tropenmuseum. Daar ontdek je andere bijzondere voorwerpen en hoor je de bijbehorende verhalen van mensen van over de hele wereld. In de aansluitende fotografieworkshop breng je vervolgens jezelf met voorwerp in beeld. Laat jouw verhaal zien!

Praktische Informatie

• Voor wie: Groep 6 t/m 8
  • Tijdsduur:  120 minuten
  • Thema: wereldburgerschap, verzamelen, fotografie
  • Prijs: € 90,- per 15 leerlingen
  • Let op! Bij dit programma is het van belang dat alle leerlingen een eigen voorwerp meenemen.
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?