Indonesie Tropenmuseum educatie
Tot en met 1 september 2019

Groep 7 en 8 | Slavernijverleden en Indonesië

Heden van het slavernijverleden en Indonesië
Interactieve rondleiding met opdrachten door Heden van het Slavernijverleden en Indonesië-zaal. Verdiep je samen in ons koloniaal verleden.

Wat kun je verwachten?

Het Tropenmuseum - ontstaan uit het Koloniaal Museum - is dé plek om meer over onze koloniale geschiedenis te weten te komen. In dit programma staat het Nederlands koloniaal verleden - een belangrijk deel van onze geschiedenis - centraal. De VOC, de WIC, de handel in kruiden, specerijen, suiker, de slavernijgeschiedenis en de strijd om onafhankelijkheid in Indonesië komen allemaal aan bod.

Praktische Informatie

• Voor wie: Groep 7 en 8
  • Tijdsduur:  90 minuten
  • Thema: Koloniale geschiedenis, slavernij, Indonesië
  • Prijs: € 75,- per 15 leerlingen
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?