Tropenmuseum tour
Tot en met 31 juli 2020

Onder- en bovenbouw | Tropenmuseum Tour

Interactieve rondleiding op maat met opdrachten.

Onze objecten vertellen stuk voor stuk een verhaal. Ontdek de verhalen en thema's die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

Wat kun je verwachten?

In het Tropenmuseum kun je allerlei spannende of bijzondere voorwerpen en wereldse verhalen ontdekken. In de tour zit altijd een actieve opdracht. Geef bij boeking aan welk thema past bij jouw groep. Je kunt kiezen uit de volgende thema’s: geloof, migratie, identiteit, kunst & vormgeving of wereldwijde verbindingen. Aansluiten op themaweek of project op school is in overleg mogelijk.

• Voor wie: VMBO-T /HAVO/ VWO
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Vak: Afhankelijk van thema: godsdienst, maatschappijleer, geschiedenis, (wereld)burgerschap, beeldende vorming
  • Prijs: € 45,- per 15 leerlingen | Vanaf schooljaar 2019-2020: € 50,- per 15 leerlingen (incl. entree)
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?