Tropenmuseum tour
Tot en met 1 september 2019

Onder- en bovenbouw | Tropenmuseum Tour

Wat verbindt ons wereldwijd met elkaar?

Onze objecten vertellen stuk voor stuk een verhaal. Ontdek de verhalen en thema's die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

Wat kun je verwachten?

In het Tropenmuseum kun je allerlei spannende of bijzondere voorwerpen en verhalen ontdekken. In deze tour ontdekken jullie de wereldse collectie van het Tropenmuseum. In onze tour zitten altijd actieve opdrachten. Geef bij je boeking aan welk accent past bij jouw groep. Kies uit de volgende thema’s: geloof, migratie. Identiteit, kunst & vormgeving, rituelen of wereldwijde verbindingen.

Is er sprake van een themaweek of project? Vraag of het mogelijk is om de tour hierop aan te passen.

• Voor wie: Alle niveaus
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Vak: Afhankelijk van thema: godsdienst, maatschappijleer, geschiedenis, (wereld)burgerschap, beeldende vorming
  • Prijs: € 45,- per 15 leerlingen

Kerndoelen

• 38 (eigentijds beeld van omgeving)
  • 43 (verschillen en veranderingen in cultuur)
  • 50 (leren kijken en luisteren naar kunst)
Reserveren voor het schooljaar 2017-2018? Kies dan uit de volgende programma's:
Reserveren voor het schooljaar 2018-2019? Kies dan uit de volgende programma's:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Betaalwijze
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?