Whatsapp tour
Tot en met 1 september 2019

Onder- en bovenbouw | Zelfstandig bezoek & Whatsapp Tour

Ontvangst door een museumdocent & Whatsapp Tour. Pak je telefoon en ontdek op een creatieve manier het museum en elkaar.

Wat kun je verwachten?

De leerlingen worden ontvangen door een museumdocent die kort iets vertelt over het museum, de geschiedenis en de collectie. Na deze inleiding gaan jullie zelfstandig het museum ontdekken. Daarbij maak je gebruik van de Whatsapp Tour, een interactieve route waarbij de eigen docent de leerlingen via Whatsapp opdrachten stuurt. De leerlingen gaan in groepjes op pad en maken foto’s, vlogs en doen zoekopdrachten.

Let op, minimaal 2 weken vooraf reserveren. Wanneer je de WhatsApp tour wilt doen, zijn er minimaal twee à drie begeleiders nodig op tien leerlingen

Praktische Informatie

• Voor wie: Onderbouw
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Thema: Geloof, muziek, uiterlijk
  • Prijs: € 30,- per 30 leerlingen

Kerndoelen

• 38 (culturele diversiteit)
  • 47 (eigen omgeving vergelijken

met elders)

•  54, 56 (kunstzinnige oriëntatie)

Docentenhandleiding

Download de docentenhandleiding voor de Whatsapp Tour.

Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?