Onderwijs - Zelfstandig groepsbezoek VO
Tot en met 30 juli 2020

Onder- en bovenbouw | Zelfstandig groepsbezoek

Ontdek het museum zelfstandig met je klas!

Het museum bezoeken zonder specifiek onderwijs programma, maar wel met een introductie van een museumdocent? Dat kan.

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door een museumdocent die kort iets vertelt over het museum, de geschiedenis en de collectie. Na deze inleiding ga je met een opdracht van school door het museum. Wil je het bezoek graag op een speelse manier doen? Maak dan gebruik van onze Whatsapp tour!

Let op, wel minimaal 2 weken vooraf reserveren: alleen dan kun je de voordelige onderwijsprijs boeken. Bij een zelfstandig bezoek zorgt de school zelf voor minimaal één begeleider op tien leerlingen.

• Voor wie: Onderbouw en bovenbouw
  • Tijdsduur: In overleg
  • Prijs: € 30,- per 30 leerlingen
  • Prijs per schooljaar 2019-2020: € 50,- per 30 leerlingen (incl. entree)

Vraag een programma aan voor het schooljaar 2018-2019:
Vraag een programma aan voor het schooljaar 2019-2020:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?