Tentoonstelling ZieZo Marokko - in de riad

Juniorreis ZieZo Marokko - 6 t/m 13 jaar

Tropen Junior

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar

In de Juniorreis volgen kinderen een actief programma van 1,5 uur. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!  De kinderen maken een actieve reis door de medina - een doolhof van straatjes – en een busreis dwars door Marokko.

Ga aan de slag met mode, mozaÏek, taal & schrift of de Marokkaanse keuken

De groep wordt worden verdeeld in vier groepen van maximaal 15 kinderen en gaan aan de slag met mode, mozaÏek, taal & schrift of de keuken van geuren en smaken. Elke groep ontmoet een eigen personage die hen persoonlijk begeleidt. Als afsluiting wordt er een lipdubfilmpje gemaakt om de je ZieZo Marokko reis met iedereen te kunnen delen.

Dit programma is alléén toegankelijk voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Na afloop van het programma zijn ouders/begeleiders welkom, zodat de kinderen kunnen laten zien wat zij ontdekt hebben in Marokko. Reis mee en laat je verrassen!

Deze Juniorreis is voor de kinderen actiever en intensiever dan de Familiereis, door de begeleiding, het maken van het filmpje en omdat er geen ouders bij zijn.

Praktische informatie

• Wanneer: Tropenmuseum Junior is in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend voor publiek.
  • Tijd: 14.30 - 16:00 uur,
  • Taal: Nederlands en engels
  • Voor wie: 6 t/m 13 jaar
  • Prijs: museumentree.
  • Reserveren: een bezoek aan ZieZo Marokko is alleen mogelijk door deelname aan een Familiereis of Juniorreis.
    Wees zeker van een plek en reserveer vooraf online.

Let op: reserveer alléén tickets voor de kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Voor volwassenen en kinderen jonger dan 6 jaar is dit programma niet toegankelijk. Zij kunnen bij de kassa van het Tropenmuseum een ticket kopen voor een regulier museumbezoek.

Reserveer nu online

Je kunt via onze reserveringspagina online een reservering maken voor een activiteit.

Meer informatie over deze rondleiding en het reserveren van deze rondleidingen kan via onze afdeling reserveringen: reserveren@tropenmuseum.nl

Ontdek meer

ZieZo Marokko
Tropenmuseum Junior

ZieZo Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!