Moon by kirsten van santen
Vaste activiteit

Moonflow yoga

Moonflow yoga met Padmini 

Beweeg je mee met de maan? Yoga docent en cultureel antropoloog Padmini is specialist Moonflow yoga. Bij Moonflow yoga (chandra vinyasa) staat vloeiende beweging centraal en niet zozeer de asanas (houdingen). Je kunt het zien als een bewegende meditatie. Bewegen kan op verschillende manieren, sterk en hard of juist vloeiend en zacht. 

Tijdens Moonflow yoga beweeg je vanuit een shanti rasa, een liefdevol en zacht gevoel verbonden aan maanenergie. Zachtheid is in ons allemaal terug te vinden en juist zachtheid kan veel kracht bieden.

Zoeken naar balans, vinden van ritme en leven met de natuur zie je ook volop terug in de tentoonstelling Healing Power. Voor Padmini werkt Moonflow yoga helend en dat wil ze graag delen. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar rust, balans en energie geeft zij vanuit Vers Licht twee online yoga sessies: bij nieuwe maan op 12 april en bij de volle maan (super maan) op 27 april te bekijken op de site, Instagram en Facebook. En dat onder de reuze maan die nu in de lichthal van het museum hangt.

Ready to grow with the Moonflow?

De eerste sessie zal op zaterdag 10 april om 20.00 uur gelanceerd worden op deze site, Instagram IGTV, Facebook en Youtube.

De tweede sessie zal op zaterdag 24 april om 20.00 uur gelanceerd worden op deze site, Instagram IGTV, Facebook en Youtube.

 

Moonflow yoga met Padmini
Moonflow yoga met Padmini

GROW WITH THE NEW MOONFLOW

Ontdek meer

helende kracht - Tropenmuseum - meisje met hert
Expo

Healing power

De expo geeft inzicht in verschillende vormen van helende kracht en toont de zoektocht van de moderne mens naar balans tussen lichaam, ziel en geest.
Link