Opening Cool Japan
27 september 2018

Opening Cool Japan

Hef met ons het glas (sake, natuurlijk) op deze feestelijke opening en bezoek de tentoonstelling als allereerste.

De succesvolle tentoonstelling Cool Japan is vanaf dit najaar te zien in het Tropenmuseum! Hef met ons het glas (sake, natuurlijk) op de feestelijke opening en bezoek de tentoonstelling als allereerste. Hotel Okura brengt een vat sake langs dat op traditionele wijze zal worden geopend. Modeontwerpster Lisa Konno en Peter Leung, choreograaf bij o.a. Nationale Opera & Ballet, verzorgen de openingsact.

After party in Duke of Tokyo

Na de opening van de tentoonstelling host Duke Of Tokyo de officiële after party! Zin om te zingen? Boek dan je eigen karaoke booth via www.dukeoftokyo.com of schrijf je op de avond zelf in voor de open mic stage. Meld je hier aan voor het Facebook event.

Over de tentoonstelling

Japan staat bekend om eeuwenoude tradities en tegelijk is het hyperactueel met opvallende visuele uitingen en een uitzinnige fancultuur. Cool Japan brengt alles bij elkaar: van de herkenbare Japanse horror tot ‘cute fashion’ uit de straten van Tokio. Tropenmuseum laat met historische topstukken uit de collectie zien dat de iconen van nu in een lange traditie staan. Lees meer.

Ontdek meer

Cool Japan in het Tropenmuseum
Vanaf 28 september 2018

Cool Japan

Laat je inspireren door de wereldberoemde iconen van de Japanse beeldcultuur, van Hello Kitty tot samoerai.
Link