Rondleiding ZieZo Marokko NGT
Vaste activiteit

Tropenmuseum in Gebarentaal (NGT)

Het Tropenmuseum wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen

Een museum kun je het beste ontdekken in je eigen taal. Daarom heeft het Tropenmuseum programma’s in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Samen met museumdocent Maaike ontdek je het Tropenmuseum. Laat je inspireren door de wereld.

NGT programma’s op maat

Heb je speciale wensen? Wil je met je klas komen? Je verjaardag in NGT vieren? Of heb je buitenlandse gasten? Onze dove museumdocent heeft ook ervaring met International Sign. Neem contact met ons op via reserveren@tropenmuseum.nl voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Voor wie: school- en andere groepen

Tijdsduur: 90 minuten

Prijs onderwijs: €75,- per groep van max. 10 leerlingen (schoolgroepen betalen geen entree)

Prijs particulieren: doordeweeks: €90,- per groep van max. 10 deelnemers exclusief museumentree (MJK is geldig), in het weekend: €112,50,- per groep van max. 10 deelnemers exclusief museumentree (MJK is geldig). 

Om de maand een rondleiding in NGT

Vijf keer per jaar programmeert het Tropenmuseum instaprondleidingen voor doven en slechthorenden in NGT.

Prijs: deelname aan het programma is gratis, je betaalt alleen de museumentree
Reserveren: momenteel bieden we deze gratis instaprondleidingen niet aan i.v.m. de huidige corona-maatregelen

Ben je gebarentolk?
Ben je gebarentolk (in opleiding) en vind je het interessant om deel te nemen? Je bent van harte welkom, geef dit wel aan bij je boeking. Het aantal plaatsen voor horenden is namelijk beperkt. 

Samenwerking

Tropenmuseum in Gebaren is voortgekomen uit het project Musea in Gebaren, waarmee negen Amsterdamse musea hun programma’s toegankelijk maken voor doven en slechthorenden. Musea in Gebaren is mede mogelijk gemaakt door NSGK en het Revalidatiefonds. Blijf op de hoogte van workshops en rondleidingen in gebarentaal via de facebookpagina Musea in Gebaren.