Tropenmuseum, Vier je verjaardag in het Tropenmuseum
Tot en met 28 februari 2019

Vier je verjaardag in het Tropenmuseum

Tijdens het Werelddierenfeest vier je je verjaardag met de dieren in het Tropenmuseum.

Je gaat samen op bezoek bij de olifant, de krokodil en de tijger. Als alle dieren zijn gevonden is het tijd voor het feest en wordt er flink gedanst en gezongen voor de jarige. Natuurlijk krijgt hij/ zij ook een leuk presentje!

Voor: kinderen die 5 of 6 jaar worden.
Duur: 1 uur
Kosten: € 100,- voor maximaal 10 kinderen, inclusief entree.
Voor volwassenen wordt het reguliere entreetarief berekend. Museumkaart geldig.
Verjaardagsfeestjes kunnen niet in combinatie met kortingsacties geboekt worden.

Wat krijg je?

• Toegang tot het museum voor de hele dag.
  • Verjaardagprogramma (persoonlijke ontvangst, begeleid programma)
  • Een cadeautje voor de jarige.
  • Een extra feestelijke ontvangst of afsluiting kan apart geregeld worden in Café De Tropen met een frisse dierencocktail en een Indonesisch stukje taart (€3,50 per kind, volwassene is op nacalculatie) . Bel: + 31 20 568 2000

Dagen en tijden

Doordeweeks en in het weekend op aanvraag via reserveren@tropenmuseum.nl of bel 088-0042840.
Alle dagen en tijden zijn mogelijk, soms niet tijdens schoolvakanties en evenementen.

Groepsbezoek

Voor volwassenen is het ook mogelijk om een feestelijk groepsbezoek te organiseren. Lees meer over groepsbezoek in het Tropenmuseum.