Ziezo Marokko, Verjaardag, Tropenmuseum
Tot en met 1 maart 2019

Vier jouw verjaardagsfeestje in ZieZo Marokko

Tropen Junior

Word je 7, 8, 9, 10, 11 of 12 jaar?

Kom je verjaardag vieren in het leukste kindermuseum van Nederland! Stap met je vrienden in het ZieZo Marokko-vliegtuig en ga op reis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef.

Je maakt ook een busreis dwars door Marokko. Je gaat aan de slag in de keuken vol geuren en smaken. Overal is wat te doen. Misschien maak je een kalligraffiti (kalligrafie + graffiti) op een muur. Of je doet het geurenspel en bakt Marokkaanse koekjes.

• Voor: kinderen van 6 t/m 12 jaar
  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten: € 125,- voor maximaal 15 kinderen.
  • Voor volwassenen geldt de reguliere entreeprijs. Museumjaarkaart is geldig.
  • Verjaardagsfeestjes kunnen niet in combinatie met kortingsacties geboekt worden.

Wat krijg je?

• Toegang en bezoek aan het museum voor de hele dag.
  • Verjaardagprogramma (begeleid activiteitenprogramma in ZieZo Marokko).
  • Voor iedereen wat te drinken en wat lekkers.
  • Een cadeautje voor de jarige.

Dagen en tijden

In het weekend en tijdens schoolvakanties van 14.30 - 16.00 uur.
Op aanvraag via reserveren@tropenmuseum.nl of bel 088-0042840 (bereikbaar op ma t/m do van 10:00 - 13:00 uur).

Reserveer nu online

Vul het onderstaand formulier in om het verjaarsdagsfeestje aan te vragen.

Je kunt jouw verjaardag in ZieZo Marokko vieren op zaterdagen, zondagen en tijdens schoolvakanties.
Zijn er kinderen bij het verjaardagsfeestje die last hebben van een allergie? Geef het aan in dit formulier of verstrek deze informatie later via de mail.
Tijdens de reis door ZieZo Marokko kan het verjaardagsgroepje kiezen uit diverse activiteiten. Indien uw kind een voorkeur heeft voor een van deze activiteiten, graag in dit formulier aangeven.

Ontdek meer

ZieZo Marokko
Tropenmuseum Junior

ZieZo Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!