Suikerfeest - voorleesochtend - Tropenmuseum

Voorleesochtend | Feest vieren doe je samen

Feestelijke voorlezen Amsterdam

Voorlezen met Khadija Assbai

Luisteren op zondagochtend naar het verhaal over het Suikerfeest (Eid el Fitr) en de betoverde Bendir (trommel). Khadija Assbai neemt je mee op een muzikale reis, waarbij de Eid-viering centraal staat. Een dag waar iedereen lief is voor elkaar en samenkomt om het einde van de maand Ramadan te vieren.

Suikerfeest

Het Suikerfeest is een islamitisch religieus feest dat door de moslimgemeenschap wordt gevierd aan het einde van de ramadan.
Deze activiteit is onderdeel van
Things that matter: Hoe vier jij feest?

• Wanneer: elke zondag
  • Tijd: 10.30, 11.00 en 11.30 uur
  • Voor wie:  3+
  • Prijs: gratis activiteit (Excl. museumentree)