sabi-vakantie
5 september 2021

Zomervakantie

Zomervakantie in het museum

Van 10 juli t/m 5 september 2021

Kom je ook deze zomer naar het Tropenmuseum? Er is veel te zien en te doen! In de zomervakantie is het museum alle dagen open, ook op de maandagen. Hier kun je vast online een tijdslot reserveren

Sabi Suriname

In Sabi Suriname gaat er een wereld voor je open! Vaar op een boot door Busi Kondre en speel het Wat is waar?-spel over wat je onderweg tegenkomt. Ontdek de Surinaamse keuken en doe in de toko boodschappen voor een heerlijk Surinaams gerecht. De Familietours en Juniortours zijn in de zomervakantie elke dag te boeken. 

Vanaf 6 jaar | Reserveer een Sabi Suriname tour 

sabi

Zeg het met zeep

Deze zomervakantie is er een speciale activiteit rondom zeep, bij de nieuwe tentoonstelling De duisternis ontvluchten. Maak je eigen idool van een stuk Aleppo zeep. Gebruik je ogen, handen en neus en creëer een zeepbeeldje voor jezelf of iemand die wel wat aandacht kan gebruiken.

Aanschuiven als er plek is | Lees hier meer over deze activiteit

zeg-het-met-zeep

Feest! Wereldwijd

In de familieruimte Feest! Wereldwijd, vind je spullen van over de hele wereld die gebruikt worden bij feesten. Bezoek samen deze vrolijke familieplek en doe de muziekquiz, leer een feestelijke dans of kies de outfit die jij het feestelijkste vindt!

Vanaf 3 jaar | inbegrepen bij museumentree | altijd toegankelijk tijdens museum openingstijden

feest

Wereldactiviteiten voor thuis

Ga voor of na je museumbezoek ook thuis lekker creatief aan de slag! Bekijk onze wereldactiviteiten voor thuis.

wayangpop