Lesmateriaal voor in de klas

Lesmateriaal voor in de klas of thuis

Bekijk hier het online lesmateriaal van het Afrika Museum, Museum Volkenkunde, het Tropenmuseum en het Wereldmuseum voor in de klas of thuis.

De voorbereidende en verwerkende lessen bij een museumprogramma vind je bij de informatie over het programma.

Je vindt al onze lessen ook op ons kanaal op LessonUp.

Filter resultaten

Sabi Suriname VO

Voortgezet Onderwijs | Sabi Suriname

Het interactieve online lespakket 'Sabi Suriname' sluit aan bij het museumprogramma Sabi Suriname in het Tropenmuseum Junior.
Sabi Suriname PO

Primair Onderwijs | Sabi Suriname

Kantjil is jarig

Kantjil is jarig

Een leuk extraatje voor kinderen die jarig zijn!
Geloven in de wereld

Geloven in de wereld

Het interactieve online lespakket 'Geloven in de wereld' zet leerlingen aan tot nadenken over geloof.
Het karakter van China

Het karakter van China

Met het interactieve online lespakket 'Het karakter van China' ontdekken leerlingen een aantal aspecten die kenmerkend zijn voor de Chinese cultuur.
Wat weet jij over China

Wat weet jij over China

Met het interactieve online lespakket 'Wat weet jij over China' kunnen leerlingen hun kennis over China testen.
Niemand vlucht vrijwillig

Niemand vlucht vrijwillig

Met het interactieve online lespakket ‘Niemand vlucht vrijwillig’ leren leerlingen de belangrijkste begrippen m.b.t. vluchten.
Slavernij niet voorbij

Slavernij niet voorbij

Een interactief online lespakket over slavernij voor groep 7 & 8 en onderbouw voortgezet onderwijs.