tropenmuseum

Tickets

We zijn open! 

We kijken er naar uit je te ontvangen in het museum. We hebben natuurlijk de nodige maatregelen genomen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Hier lees je ons bezoekersprotocol.

  • Reserveer hieronder je online ticket met tijdslot. We houden rekening met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur. Vooraf online reserveren is verplicht, om een goede doorstroming aan de kassa’s te kunnen waarborgen.
  • Het dragen van een mondkapje in het museum is per 26 juni niet meer verplicht, op voorwaarde dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.

-----------------------------------------------

De Sabi Suriname tours van Tropenmuseum Junior zijn hieronder ook te reserveren. Dit kan niet bezocht worden met een regulier entree ticket.

-----------------------------------------------

BGL heropeningsactie
BGL (nu Vriendenloterij) wil de heropening van de musea graag met jullie vieren. Daarom geven ze vanaf de heropening tot en met 3 oktober de mogelijkheid om met jouw kaart 4 personen mee te nemen bij jouw bezoek. Wil je gebruik maken van deze actie? Selecteer BGL-vippas tickets hieronder (max 4.) en laat bij de balie je BGL vippas zien.

-----------------------------------------------

De Date tour is niet mogelijk op maandag, dan is Café de Tropen namelijk gesloten.

Om van de Date tour gebruik te maken, bestel je 2x een regulier entree ticket + 1x het Date tour pakket (het Date tour pakket is voor 2 personen)

:host { display: none; } :host { --enviso-primary-color: #ea4e55; --enviso-secondary-color: #ea4e55; font-family: 'Montserrat'; } .enviso-ticket-item-wrapper { height: 6em; } .enviso-offer-meta { display: none; } enviso-ticket-item[ticketid="1717"],enviso-ticket-item[ticketid="1718"],enviso-ticket-item[ticketid="1716"],enviso-ticket-item[ticketid="2513"],enviso-ticket-item[ticketid="3179"]{ display: none !important; }

Let op:

  • De Sabi Suriname Familietour is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders / begeleiders.
  • Bestel voor Sabi Suriname Juniortour alleen tickets voor deelnemende kinderen van 6-13 jaar. Bezoekers jonger dan 6 en ouder dan 13 jaar kunnen niet aan dit programma deelnemen. Voor ieder die niet deelneemt aan het programma, kunnen reguliere museum entree tickets gekocht worden bij "Bezoek Tropenmuseum". Tijdens de Juniortour mogen ouders / begeleiders het museum niet verlaten. Klik hier voor meer informatie over deze tour
  • Reguliere museum entree tickets bieden geen toegang tot Sabi Suriname. Voor Sabi Suriname kan hierboven een tour gereserveerd worden.
  • De tickets voor Sabi Suriname zijn inclusief museum entree. Deelnemers aan de tours hoeven dus geen aparte entree tickets aan te schaffen. 
  • Voor alle tours van Sabi Suriname dien je 30 minuten van te voren aanwezig te zijn.