Reserveringen, activiteiten, Tropenmuseum, Amsterdam

Reserveer nu je activiteit

Zeker van je plek

Voor een aantal van onze activiteiten is het noodzakelijk dat je reserveert. Dat kun je hieronder doen. Handig om gelijk ook je museumentree voor die dag te kopen: dan hoef je alleen nog maar te komen!

Op welke dag wil je komen?

Het reserveren van een rondleiding voor een van de tentoonstellingen is verplicht. Bekijk hier het actuele aanbod

Het laden van het reserveringssysteem kan even duren. Klik op een dag in de kalender; daar zie je hoeveel kaarten er voor die dag nog beschikbaar zijn. Het is mogelijk om tot max. twee maanden vooruit te reserveren.

LET OP: Bij het reserveren van een ticket betaal je alleen de entreeprijs van het Tropenmuseum, tenzij anders weergegeven. Ben je in het bezit van een kortingskaart, zoals een Museumkaart, dan hoef je online geen betaling te voldoen (kies dan MJK/kortingskaart). Bestelde tickets moeten uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de activiteit worden opgehaald bij de kassa van het Tropenmuseum. Reeds betaalde tickets kunnen wij niet restitueren.

REGULIER TICKET KOPEN? Wil je alleen een entreeticket kopen voor het museum zonder een activiteit, dan kun je de ticket direct boeken via tickets.tropenmuseum.nl. Ook hier geldt dat als je een Museum- of andere kortingskaart hebt, je geen online ticket hoeft te kopen. Wel dien je de kaart bij aankomst in het museum bij de kassa te laten scannen. 

VRAGEN OVER RESERVERINGEN? Voor meer informatie over je reservering of bijvoorbeeld het reserveren van een groepsbezoek of onderwijsprogramma, kun je bellen met onze reserveringslijn: 088- 0042840, op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Of stuur een e-mail naar: reserveren@tropenmuseum.nl