Reserveringen, activiteiten, Tropenmuseum, Amsterdam

Reserveer nu je activiteit

Voor een aantal van onze activiteiten is het noodzakelijk dat je deze reserveert.

Reserveer je activiteit en koop gelijk je museumentree op deze pagina door op datum te zoeken in de kalender.

Hieronder kun je de datum selecteren voor een specifieke activiteit

Het reserveren van een rondleiding door een van de tentoonstellingen of het boeken van een Familiereis of Juniorreis door ZieZo Marokko is verplicht.

Het laden van het reserveringssysteem kan even duren. Klik op een dag in de kalender en kijk hoeveel kaarten je nog kan reserveren per activiteit. Het is mogelijk om tot max. twee maanden vooruit te reserveren.

LET OP: Bij het reserveren van een ticket betaal je alleen de entreeprijs van het Tropenmuseum mits anders weergegeven. Ben je in het bezit van een kortingskaart, zoals een Museumkaart, dan hoef je online geen betaling te voldoen (kies dan MJK/kortingskaart). Bestelde tickets moeten uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de activiteit worden opgehaald bij de kassa van het Tropenmuseum. Reeds betaalde tickets kunnen wij niet restitueren.

REGULIERE TICKET KOPEN? Wil je alleen een entree ticket kopen voor het museum zonder een activiteit, dan kun je de ticket direct boeken via tickets.tropenmuseum.nl. Ook hier geldt dat als je o.a. een Museumkaart hebt je geen online ticket hoeft te kopen. Wel dien je de kaart bij aankomst in het museum bij de kassa te laten scannen. 

VRAGEN OVER RESERVERINGEN? Voor meer informatie over je reservering of bijvoorbeeld het reserveren van een groepsbezoek of onderwijsprogramma, kun je bellen met onze reserveringslijn: 088- 0042840, op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Of stuur een e-mail naar: reserveren@tropenmuseum.nl